Ved du, at du kan komme på gratis rygestopkursus, hvis du bor i Fredensborg Kommune ?

Da vi alle er forskellige, har vi samlet en række rygestop-tilbud, hvor vi håber at du kan finde det tilbud, som netop passer til dig og dine ønsker.

 

Hvem kan deltage?
Unge, som er motiverede for rygestop eller overvejer at holde op.

Hvor og hvornår?
Kommunen holder ikke kurser specifikt rettet mod unge, men der er andre muligheder som kan benyttes, heriblandt Xhale.dk og Liv.dk, som begge er udviklet af Kræftens Bekæmpelse. Rygestopkoordinator tilbyder samtaler for at hjælpe med at finde den metode, som passer bedst for den enkelte unge.

Xhale.dk
Med et rygestopforløb på Xhale.dk sætter du selv en dato for dit rygestop og vil undervejs blive støttet med både e-mails og sms. Du har desuden mulighed for at debattere og dele dine oplevelser med andre rygestoppere.

Liv.dk
Liv.dk er en aktivitet under forebyggelsesprojektet Unge & Rygning, Kræftens Bekæmpelse.

Unge & Rygning har til formål at forebygge rygning blandt 16-19 årige. Foruden liv.dk udgiver Unge & Rygning undervisningsmaterialer, og arbejder aktivt for indførelse af røgpolitik på tekniske skoler, gymnasier og handelsskoler.

Yderligere information og tilmelding til Line Berg Torsbakke på lbto@fredensborg.dk eller benyt 21 20 72 02. 

Kom og Kvit er et fleksibelt rygestopprogram, der består af otte forskellige mødegange med hver sit tema. Der er løbende optag, og du stopper med at ryge, når du føler du er klar til det.

Møderne afholdes fast hver tirsdag kl. 17 – 18.30 i Strandgade 48 A, 3000 Helsingør.

Tilmelding er nødvendig.

Yderligere information og tilmelding til Line Berg Torsbakke på lbto@fredensborg.dk eller benyt 21 20 72 02.