Se herunder

Fredensborg Kommune udfører løbende vedligeholdelse og reparation på kommunens bygninger. I den anledning sender kommunen nu nye rammeaftaler på håndværkerydelser i offentligt udbud.

Udbuddet kan læses her
 
De udbudte rammeaftaler omfatter vedligeholdelse og reparation, samt mindre til- og ombygninger på kommunens bygninger og ejendomme inden for følgende fagentrepriser: Tømrer-/snedkerarbejde, murerarbejde, malerarbejde, gulvarbejde, el, VVS og ventilation. 
 
Informationsmødet afholdes mandag den 7. januar kl. 10-12 i Byrådssalen på Fredensborg Rådhus, Egevangen 3B, Indgang B (hovedindgangen), 2980 Kokkedal.
På mødet bliver udbudsmaterialet og tidsplanen gennemgået.

2 gratis forløb for dynamiske og udviklingsorienterede virksomhedsledere og -ejere i Fredensborg Kommune

  • Har du indblik i den digitale transformation og udvikling?
  • Vil du være bedre til salg og markedsføring?
  • Hvordan tiltrækker og rekrutterer du nye medarbejdere?
  • Hvorfor er det en god idé at arbejde målrettet med relationsopbygning?

Fredensborg Kommune har netop gennemført en større analyse, hvor vi har spurgt de lokale virksomheder, hvilke kernekompetencer en dynamisk og moderne virksomhedsleder særligt ønsker sparring omkring i ønsket om at øge væksten - og være klar til fremtiden. Konklusionen peger på fire overordnede temaer: 

  • Den nye digitale verden: digital transformation, trends, datalovgivning og IT sikkerhed
  • Økosystemet: netværksopbygning og relationer
  • Kommercielle aktiviteter: markedsføring, kommunikation og salg
  • Organisering: rekruttering af nye medarbejdere og erhvervsfremmesystemet

Vi har lyttet til jer og tilbyder nu 2 unikke og målrettede forløb over 2x2 dage, hvor vi udfordrer jer på disse overordnede temaer - eller 4 dage i alt hvis du vil med hele vejen. 

Efter forløbet har I fået ny inspiration, ny viden og konkrete værktøjer, så I kan komme videre i jeres arbejde med at skabe en konkurrencedygtig og sund virksomhed. Under forløbet møder i en række eksperter med hvert deres fagfelt. Det er gratis at deltage. Vi har gjort plads til 40 deltagere. Så send din tilmelding i dag. 

Se mere om kurserne her 

Iværksætterintro er specielt rettet mod dig, der har brug for en all-round intro til livet som selvstændig. På ca. 3,5 timer kommer vi rundt om, hvordan du går fra god ide til god forretningside. Du får masser af viden om, hvordan du udvikler din ide, virksomhedsformer, skat, moms, hvordan du finder dine første kunder og hvem, der kan hjælpe dig videre.

Du får også mulighed for at få styr på konkrete spørgsmål. Nogen gange får vi ovenikøbet besøg af eksempelvis advokat, revisor og salgs- og markedsføringsekspert, der kan hjælpe dig godt videre.

Det foregår hos Synergia, Egevangen 3F, 2980 Kokkedal 

Tilmeld dig her 

Iværksætterintro - fra ide til forretning på 3,5 time

Her kan du skrive dig op til at modtage besked om opdatering på siden.

Navn

E-mail