Se herunder

Dine kunder er klar på nettet og e-handlen slår rekorder år for år. Det giver konstant nye digitale forretningsmuligheder og udfordrer den måde, du driver virksomhed på. Sammen med en række digitale eksperter og partnere, inviterer Google og HIP – Hovedstadens Iværksætterprogram til fire workshops om succes online.

Online tilstedeværelse – tirsdag d. 5. marts kl. 16.30-19.00

• Bliv klogere på din virksomheds tilstedeværelse på nettet. Workshoppen introducerer dig til, hvordan du forbedrer opbygningen, indholdet og designet af din hjemmeside, og sikrer tilstedeværelse gennem Google My Business

Sociale medier og E-mail-marketing – tirsdag d. 12. marts kl. 16.30-19.00

• Mange mennesker gør brug af de sociale medier, derfor er der også god mulighed for salg og markedsføring via disse kanaler.

• Workshoppen tager udgangspunkt i, hvordan sociale medier og e-mailmarkedsføring kan hjælpe dig til at skabe bedre relationer til dine kunder i en onlineverden.

Kunder til dit website og analyser – tirsdag d. 19. marts kl. 16.30-19.00

• Der er mange måder at skaffe mere trafik til dit website. På denne workshop ser vi på mulighederne inden for forskellige typer af online markedsføring.

• Desuden ser vi på nogle af de vigtigste områder inden for trafik-analyse via Google Analytics på dit website.

SEO og kommunikation – tirsdag d. 26. marts kl. 16.30-19.00 

• Den rigtige kommunikation kan være altafgørende, især på nettet hvor dine tekster hjælper dig til en bedre placering på søgemaskiner verden over. På denne workshop lærer du både at skrive tekster til nettet og hvordan du bruger søgemaskineoptimering i din virksomhed.

Meld dig til i dag. 

Læs mere om de enkelte workshops og tilmed dig  her

Alle 4 Workshop holdes på Fredensborg Rådhus, Egevangen 3, 2980 Kokkedal

Iværksætterintro er specielt rettet mod dig, der har brug for en all-round intro til livet som selvstændig. På ca. 3,5 timer kommer vi rundt om, hvordan du går fra god ide til god forretningside. Du får masser af viden om, hvordan du udvikler din ide, virksomhedsformer, skat, moms, hvordan du finder dine første kunder og hvem, der kan hjælpe dig videre.

Du får også mulighed for at få styr på konkrete spørgsmål. Nogen gange får vi ovenikøbet besøg af eksempelvis advokat, revisor og salgs- og markedsføringsekspert, der kan hjælpe dig godt videre.

Det foregår hos Synergia, Egevangen 3F, 2980 Kokkedal 

Tilmeld dig her 

Iværksætterintro - fra ide til forretning - 21. maj i Synergia

Sådan får du succes online - 4 gratis kurser

Her kan du skrive dig op til at modtage besked om opdatering på siden.

Navn

E-mail