Offentliggørelse af bidrag - modtaget af de kandidatlister/ kandidater der opstillede til kommunalvalget den 21. november 2017 i Fredensborg Kommune - der overstiger eller samlet inden for et år overstiger 20.000 kr.

 

2020

Liste I - Liberal Alliance om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at O har søgt om partistøtte for 2020.

Liste F - SF Socialistisk Folkeparti om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at O har søgt om partistøtte for 2020.


Liste O - Dansk Folkeparti om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at O har søgt om partistøtte for 2020.

 

2019

Liste Å om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater som er afgivet i forbindelse med at Alternativet har søgt om partistøtte for 2019.

Liste Ø - Enhedslisten om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at O har søgt om partistøtte for 2019.

Liste V - Venstre om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at O har søgt om partistøtte for 2019.

Liste O - Dansk Folkeparti om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at O har søgt om partistøtte for 2019.

Liste H - Borgernes stemme - om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater som er afgivet i forbindelse med at H har søgt om partistøtte for 2019. 

Liste F - SF Socialistisk Folkeparti - om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater som er afgivet i forbindelse med at F har søgt om partistøtte for 2019. 

Liste A - Socialdemokratiet - om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater som er afgivet i forbindelse med at F har søgt om partistøtte for 2019. 

Liste B - Radikale Venstre - om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater som er afgivet i forbindelse med at F har søgt om partistøtte for 2019. 

Liste C - Det konservative Folkeparti - om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at O har søgt om partistøtte for 2019.

 

2018

Liste H - Borgernes stemme - om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater (1. juli – 31. december 2017), som er afgivet i forbindelse med at H har søgt om partistøtte for 2018. 

SF - om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater (1. juli – 31. december 2017), som er afgivet i forbindelse med at SF har søgt om partistøtte for 2018.

Liste O om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater som er afgivet i forbindelse med at O har søgt om partistøtte for 2018.

Liste C om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater som er afgivet i forbindelse med at C har søgt om partistøtte for 2018.

Liste V om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater som er afgivet i forbindelse med at V har søgt om partistøtte for 2018

Radikale om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater som er afgivet i forbindelse med at Radikale har søgt om partistøtte for 2018

Socialdemokratiet om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater som er afgivet i forbindelse med at Socialdemokratiet har søgt om partistøtte for 2018

Liste Ø om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater som er afgivet i forbindelse med at Enhedslisten har søgt om partistøtte for 2018

Liste Å om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater som er afgivet i forbindelse med at Alternativet har søgt om partistøtte for 2018