Herunder kan du se kommende borgermøder - og tilmelde dig abonnement.

 

 

Mødet holdes torsdag den 26. oktober kl. 19.00 – 21 i Rådhuskælderen

på Rådhuset, Egevangen 3B, Kokkedal.

På mødet kan I bl.a. høre lidt om kommunens planer for byudviklingen samt de aktuelle planer omkring vej- og trafikforhold. Der ud over vil Nordsjællands Politi fortælle om politiets arbejde.

Vi har følgende fagområder repræsenteret på dette års fællesmøde:

  • Nordsjællands Park og Vej
  • Fredensborg Forsyning A/S
  • Nordsjællands Politi 
  • Fredensborg Kommune v. Byudvikling, byggeri og miljø, Vej og trafikforhold  og Energicentret – spar energi i din bolig 

Der holdes kommunalt vælgermøde i Rådhuskælderen torsdag den 9. november 2017 kl. 19 -21:30. 
Alle de opstillede partier er repræsenteret og klar til at svare på spørgsmål og fortælle om deres mærkesager, visioner m.m.  Journalist Trine Sick vil være ordstyrer.
Alle er velkomne.

Kom til møde om genoptagelse af projekt om kystbeskyttelse af strækningen mellem Nivå Havn og Sletten Havn torsdag den 9. november 2017 kl. 17-19. 

Vi indkalder berørte grundejere og andre interesserede til møde om projektet om kystbeskyttelse på strækningen mellem Nivå Havn og Sletten Havn. Er du interesseret er du velkommen.

Mødet holdes på Fredensborg Rådhus, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal torsdag den 9. november kl. 17:00 til kl. 19:00 i mødelokalet Stortrommen.
Du kan kontakte os på vandognatur@fredensborg.dk

På mødet vil vi fortælle om det hidtidige forløb herunder afgørelsen i klagenævnet. Vi vil derefter snakke med mødedeltagerne om vores beslutning om at arbejde videre med projektet.

Se detaljer om projekt til beskyttelse af kysten 

Indtast din e-mail

Her kan du finde præsentationer fra afholdte borgermøder. 

Det gode liv på landet - et borgermøde den 27. september 2017