Billede: Vi har brug for dig
Vi har brug for frivillige som dig der har en faglig baggrund
Det er meget vigtigt at sikre, at vi har nok personer, der kan varetage plejen af vores ældre og svage borgere i en periode, hvor der er brug for en ekstra indsats på grund af coronavirus-pandemien. 
 
Hvis du har en sundhedsfaglig baggrund eller er studerende på en sundhedsfaglig uddannelse, kan du måske hjælpe det sundhedsfaglige personale. Det samme gælder, hvis du f.eks. er gået på pension fra et tidligere job i det sundhedsfaglige område.  Derfor er vi meget interesserede i at høre fra alle borgere, som har (eller studerer på) en sundhedsfaglig uddannelse og som på timelønsbasis har mulighed for at give en hånd med.
 
Vi søger frivillige, som har lyst til at træde til, hvis det skulle blive nødvendigt at sætte ind med et udvidet nødberedskab. Vi spørger allerede nu, fordi vi selvfølgelig vil tilbyde oplæring. Vi ønsker at være ude i så god tid som muligt i forhold til at sikre, at vi har ekstra hænder, som vi kan trække på, hvis vi bliver udfordret på vores kapacitet. 
 
 
De faggrupper, som vi er særligt interesseret i, er:
Sygeplejersker 
Social- og Sundhedsassistenter 
Social- og Sundhedshjælpere 
Sygehjælpere 
Plejehjemsassistenter 
Hjemmehjælpere 
Pædagoger 
Pædagogiske assistenter 
Ernæringsassistenter 
Tidligere falckreddere 
Fysio- og ergoterapeuter 
Klinikassistenter 
Laboranter 
Lægesekretærer 
Farmakonomer 
Serviceassistenter
 
 
Hvis du har kompetencer inden for en eller flere af disse, så hører vi meget gerne fra dig. 
 
Vi vil gøre det så nemt for dig som muligt. 
 
Derfor beder vi dig om at tilmelde dig ved at skrive en mail til frivillig@fredensborg.dk med informationer om din erfaring, uddannelse, navn og telefonnummer. Du må endelig ikke skrive dit cpr-nummer eller følsomme oplysninger om dig selv, da en almindelig mail ikke betragtes som 100 % sikker.
 
Hvis du ikke har nogen af de ovennævnte uddannelser og gerne vil hjælpe som frivillig, hører vi også gerne fra dig. 
 
Så snart din mail er sendt, bliver den registreret hos os, og vi kontakter dig, så snart vi får brug for din kompetence og frivillige hjælp. 
Det betyder, at du først hører fra os i forbindelse med, at vi aktiverer brugen af frivillige inden for et eller flere områder.
 
På forhånd tak for hjælpen.