Generationernes Hus i Nivå

Fredag 27. september står vi sammen om at give ambitionen for Generationernes Hus luft under vingerne fra kl. 15:30-20 på Nivå Skole Syd, Niverødvej 38, 2990 Nivå i ”Tigersalen”

Fredensborg Kommune søsætter nu inddragelsesprocessen for Generationernes Hus. Målet er at bygge en helt ny bymidte med ny skole i tæt kobling med bibliotek, kommende plejecenter, evt. svømmehal og kultur- og fritidsfunktioner. Visionen er at give et markant løft til hele bymidten til glæde for alle i Nivå.

Vi inviterer her til det allerførste arrangement om projektet. Samtidig kan du deltage i Nivås Skoles Sensommerfestival. 

Kom og hør om den forestående proces, visionen og fortæl os dine drømme for Generationernes Hus og snak med fagfolkene bag projektet. Udviklingen af Generationernes Hus skal ske sammen med borgere, og arrangementet markerer starten på en bred proces over de kommende måneder.

Planen er, at vi i foråret 2020 præsenterer et mere konkret forslag til Generationernes Hus.  

Vi inviterer alle borgere, fordi Fremtidens Nivå Bymidte skal give os alle sammen en bedre by med stærke fællesskaber og stærke institutioner. Bymidten skal være stedet, hvor vi samles, og hvor alle bidrager til udviklingen. 

FORPLEJNING: Der er mulighed for at købe et let måltid i skolegården

DAGENS PROGRAM:
Kick off
15:30-16:00: Indtjek i ”Tigersalen”.
16:00-16:10: Velkomst v. direktør Mads Toftegaard
16:10-17:00:  Inspirationsoplæg om Generationernes Hus

Herefter fortsætter Sensommerfestivalen i skolegården.  Her vil projekterne for Generationernes Hus og Fremtidens Nivå Bymidte også have en stand.  Kom og hør nærmere. 

Sensommerfestival på Nivå Skole
17:00-17:15:  Sensommerfestivalen skydes i gang.
17:15-17:30:  Velkomst v. skoleleder Thomas Wied
17:30:17:40:  Borgmester Thomas Lykke Pedersen 
17:40-21:00: Boder i skolegården