Billede: Fremtidens folkeskoler

Byrådet har ønsket om inden for en 12-årig periode at skabe moderne folkeskoler, der indbyder til læring, således at børn og unge får en god og værdifuld skolegang - også i fremtiden.

Realisering af ny skole begynder i Kokkedal. Skolen skal have et generelt løft, så lys og udsigt kan give et bedre skolemiljø med rum for kreativitet i undervisningen og læringen. Projekt Kokkedal Skole er startet med en ide- og projekteringsfase. Der budgetteres med 35 mio. kr.  

Der er underskrevet kontrakt med konsulentvirksomheden Autens med Henning Larsen Architects som underleverandør. De skal som kommunens rådgivere gennemføre den omfattende inddragelsesproces samt efterfølgende udarbejde et byggeprogram i forhold til Kokkedal Skole.

Inddragelsesprocessen kommer til at foregå over ca. 3 måneder og har det sigte at inddrage dels hovedinteressenterne; skolens personale, ledelse, elever og forældre, samt naturligvis kommende forældre (områdebestyrelse), faglige organisationer, fritidsliv og -brugere, kulturområdet samt lokale kræfter og borgere i Kokkedal.

Læs mere om Fremtidens Folkeskoler