Gymnastikkens Hus - som det kommer til at se ud. 

Gymnastikkens Hus placeres i Kokkedal, Holmegårdshallen ved Kokkedal Skole omdannes og udbygges.
Gymnastikkens Hus vil have fast opstillede gymnastikredskaber, springgrave, trampoliner m.v. til glæde for børn, unge og voksne, så de gymnastiske og motoriske evner kan styrkes og udvikles.

Det bliver BASE Erhverv A/S, som skal bygge Gymnastikkens Hus ved Kokkedal Skole.
Udover et byggeri af en ny hal på 1.700 m2 indgår også en renovering og nyindretning af Holmegårdshallen i det færdige Gymnastikkens Hus. 

De nye træningsfaciliteter til Nivå Gymnastikforening består af en ny hal og indgangsparti på ca. 1.700 m2, som indrettes med trampoliner, springgrave og andet gymnastikudstyr. I den nye hal er der også plads til en balkon, hvorfra tilskuerne får et flot kig ned til gymnasterne i hallen.
Derudover renoveres og indrettes Holmegårdshallen som en del af Gymnastikkens Hus med gymnastik- og rytmesal, opvarmningsfaciliteter, toiletter og et venteareal til forældre og andre gæster.

Byggeriet er tegnet af arkitektfirmaet Dall & Lindhardtsen A/S.
Den første del af Gymnastikkens Hus - den nye hal - ventes klar til brug i november 2021. Den anden del - renoveringen af Holmegaardshallen mm. - ventes afsluttet i løbet af foråret 2022, hvorved det samlede projekt Gymnastikkens Hus kan indvies i maj 2022.
Byrådet skal godkende kontrakten endeligt på byrådsmødet den 24. februar 2020.