Herunder kan du se kommende borgermøder og tilmelde dig abonnement, således at du får besked, når der er et nyt borgermøde.

Du kan også læse om, hvordan vi arbejder med borgerinddragelse.

Fredensborg Kommune søsætter nu inddragelsesprocessen for Generationernes Hus. Målet er at bygge en helt ny bymidte med ny skole i tæt kobling med bibliotek, kommende plejecenter, evt. svømmehal og kultur- og fritidsfunktioner. Visionen er at give et markant løft til hele bymidten til glæde for alle i Nivå.

Vi inviterer her til det allerførste arrangement om projektet. Samtidig kan du deltage i Nivås Skoles Sensommerfestival.  Kom og hør om den forestående proces, visionen og fortæl os dine drømme for Generationernes Hus og snak med fagfolkene bag projektet. Udviklingen af Generati-
onernes Hus skal ske sammen med borgere, og arrangementet markerer starten på en bred proces over de kommende måneder. Planen er, at vi i foråret 2020 præsenterer et mere konkret forslag til Generationernes Hus.  

Vi inviterer alle borgere, fordi Fremtidens Nivå Bymidte skal give os alle sammen en bedre by med stærke fællesskaber og stærke institutioner. Bymidten skal være stedet, hvor vi samles, og hvor alle bidrager til udviklingen. 

Den 27. september står vi sammen om at give ambitionen for Generationernes Hus luft under vingerne.
TID: Fredag d. 27. september fra kl. 15:30-20.

STED: Nivå Skole Syd, Niverødvej 38, 2990 Nivå i ”Tigersalen”

FORPLEJNING: Der er mulighed for at købe et let måltid i skolegården

DAGENS PROGRAM:
Kick off
15:30-16:00: Indtjek i ”Tigersalen”.
16:00-16:10: Velkomst v. direktør Mads Toftegaard
16:10-17:00:  Inspirationsoplæg om Generationernes Hus

Herefter fortsætter Sensommerfestivalen i skolegården.  Her vil projekterne for Generationernes Hus og Fremtidens Nivå Bymidte også have en stand.  Kom og hør nærmere. 

Sensommerfestival på Nivå Skole
17:00-17:15:  Sensommerfestivalen skydes i gang.
17:15-17:30:  Velkomst v. skoleleder Thomas Wied
17:30:17:40:  Borgmester Thomas Lykke Pedersen 
17:40-21:00: Boder i skolegården

Byrådet inviterer til dialog og debat om det kommende års budget tirsdag den 3. oktober kl. 17.00–18.30 i Rådhuskælderen på rådhuset, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal.

På borgermødet gives en orientering om den aktuelle budgetsituation samt et indblik i kommunens økonomi. Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål til borgmesteren og øvrige medlemmer af Byrådet.

Relevant baggrundsmateriale vil blive offentliggjort på www.fredensborg.dk/politik/budgettet af to omgange, hhv. 3. september og 1. oktober.
På mødet serveres sandwich, vand og kaffe.

 

Indtast din e-mail

Sådan arbejder vi med borgerinddragelse

 

Her kan du finde præsentationer fra afholdte borgermøder

Se præsentation fra møde om trafikken i Fredensborg by - A6 - fra marts 2019