Skip til hoved indholdet
Humlebæk Bymidte

Humlebæk er en by med mange kvaliteter og en stærk identitet, men byen mangler imidlertid en sammenhængende og inviterende bymidte. Derfor blev der for snart to år siden udarbejdet et visionsoplæg for Humlebæk Bymidte.
Nu går vi for alvor i gang med at sætte retning og rammer for udviklingen af bymidten, så den kan komme til at summe af byliv. Det gør vi med en helhedsplan, som blandt andet skal beskrive, om der skal skabes nye kulturtilbud og institutioner, om veje og stier skal omlægges og om der skal bygges flere boliger.

Helhedsplanen udarbejdes i samarbejde med en stor gruppe af erhvervsdrivende, beboere, foreninger, kommunale institutioner, kulturinstitutioner, frivillige, handicaprådet, seniorrådet og mange andre. Den 20. oktober inviterer vi alle borgere til at komme og høre om udviklingen af bymidten og komme med input til helhedsplanen.

Der kommer mere information om arrangementet når vi nærmer os dagen.
Til at hjælpe med helhedsplanen har vi lavet en aftale med Arkitektfirmaet Holscher Nordberg.

Hvis du vil høre mere om arbejdet med helhedsplanen er du meget velkommen til at kontakte projektleder Eva Hansen eva@fredensborg.dk Tlf. 92 43 47 42
 

ny