Kontakt til Erhvervsservice 


Hvis du har spørgsmål som du og din virksomhed gerne vil have kommunes hjælp til, kan du henvende dig til os i Erhvervsservice.
Vi hjælper dig, hvis du har spørgsmål og du får støtte hele vejen.

Kontakt erhvervskonsulent Janne Villefrance på  72 56 51 83 eller teamleder Søren Birk-Sørensen på 72 56 51 38 eller benyt erhvervsservice@fredensborg.dk 

Du kan herunder bla. læse kommunens Erhvervsstrategi. 

Udskydelse af genåbning af de liberale erhverv - 31. marts 2021


Genåbningen af de liberale erhverv i fem kommuner udskydes på grund af stigende smitte. Det drejer sig om Ishøj, Brøndby, Halsnæs, Fredensborg og Gladsaxe, hvor de liberale erhverv udskydes foreløbigt til og med 11. april 2021.Det oplyser Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse. I landets andre kommuner får de liberale erhverv lov til at genåbne 6. april.Ud over frisører og tatovører dækker liberale erhverv over spa-, kropspleje-, skønheds- og massageklinikker, solarier og kørecentre.

Det er Epidemikommissionen, der har rådgivet regeringen om at udskyde genåbningen i de fem kommuner på baggrund af stigende smitte med covid-19.

Epidemikommissionen har i sin vurdering blandt andet lagt vægt på, at de fem kommuner 30. marts 2021 har en testkorrigeret incidens den seneste uge på over 150. 

Incidenstallet beskriver, hvor mange smittede der har været per 100.000 indbyggere i et område inden for de seneste syv dage.

Erhvervskonference udskudt til 2021

Den årlige Erhvervskonference og overrækkelse af Erhvervsprisen 2020 er udsat på grund af Covid-19 stramninger. 

Vi ser frem til at uddele Erhvervsprisen i 2021. 

Se film om hvad Erhvervsservice kan hjælpe med

vielskerfredensborg.dk

Coronakrisen presser erhvervslivet og særligt detailhandlen. Derfor har driftige folk i kommunen taget initiativ til at etablere en virtuel handelsplatform, der skal være en støtte for erhvervslivet særligt detailhandlen. Platformen er en fælles hjemmeside, hvor specielt detailhandlen kan lægge deres tilbud ind, så folk kan handle uden, at den fysiske butik er åben.

Platformen fungere på den måde at butikkerne kan lægge op til 5 tilbud på siden om dagen – gratis. Som en del af løsningen sørges for markedsføring og PR,
oprettelse af tilbud for byens butikker, håndtering af kundeservice og udvikling af platformen, så den altid skaber størst mulig værdi og omsætning for butikkerne.

Se siden her www.vielskerfredensborg.dk

Siden er støttet af Fredensborg Erhvervsråd og Fredensborg Kommune