Fredensborg Kommune har vi et godt offentligt transportnet.

Her på siden finder du en oversigt over busser og tog i kommunen samt information om flexture.

I 2017 har vi forbedret serviceniveauet på vores 16 mest benyttede busstoppesteder + stoppestederne på Teglgårdsvej i Humlebæk. Det betyder fx udskiftning af buslæskærm, opgradering af belægning m.m.

I 2018 begynder vi på FASE 2, hvor de næstmest benyttede busstoppesteder prioriteres og opgraderes. FASE 2 er endnu ikke planlagt.

Er du interesseret i at vide mere om projektet, kan du kontakte Trafik, Karoline Grum-Schwensen på mkgs@fredensborg.dk.

Læs mere om serviceniveauet for busstoppesteder

 

I Fredensborg Kommune findes stationerne Kokkedal, Nivå og Humlebæk på Kystbanen samt Fredensborg, Grønholt, Kratbjerg og Langerød på Lokalbanen mellem Helsingør og Hillerød.

Fra stationerne Nivå, Kokkedal og Humlebæk er det nemt at tage toget mod Helsingør eller København. Med lokalbanen kører tog mod Hillerød og Helsingør.

Derudover er der en række busser, som forbinder kommunens transportnet.

Du kan finde information om hver enkelt rute, stoppesteder og afgangstidspunkter på DOTs hjemmeside

En Flextur koster som udgangspunkt 36 kr. inden for kommunen.

En Flextur er et supplement til den kollektive trafik, og fungerer som en samkørselsordning.

I praksis betyder det, at du bliver hentet af en liftvogn eller en taxa ved kantstenen på den ønskede adresse, og kørt derhen hvor det passer dig.

Da det er en samkørselsordning betyder det at der kan være andre passagerer med end dig - du betaler dog kun for den direkte strækning.

Du kan læse mere om Flextur på Movias hjemmeside.

 


Du bestiller en flextur via Flextrafiks kundecenter på telefon 70 26 27 27 (alle hverdage mellem 8.00-18.00) eller hjemmesiden moviatrafik.dk under menupunktet Flexkunde.

I vores folder "Har du behov for et alternativ til busser og tog? Tag Flextur når det passer dig" kan du finde hjælp til, hvordan du kan bestille en Flextur.