Pleje- og Aktivitetscenter Benediktehjemmet er beliggende i det gamle hyggelige Asminderød, tæt på Asminderød Kirke og offentlig transport.

Der er 48 plejeboliger fordelt på 6 bo-enheder med hver 8 boliger, heraf er den ene bolig en gæstebolig.
Der hører en lille terrasse til alle boliger i stueplan og en dejlig altan med markise til alle boliger på 1. sal. Endvidere er der på 1. sal en stor tagterrasse. 

I 2018 blev der anlagt sansehave rundt om plejecentret med flere siddeområder, område til fodring af smådyr og fugle, vi fik en piazza med springvand, blomsterbed og hængekøje, og vores gårdhave blev udvidet med flere siddepladser og store blomsterkummer. 

Herudover består Benediktehjemmet af: 

  • et daghjem 
  • en café 
  • en sygeplejeklinik 
  • og en træningssal til genoptræning og selvtræning 

 

Nyhedsbrev Benediktehjemmet

 

Vil du gerne følge med i Benediktehjemmets aktiviteter, så vil vi cirka en gang om måneden udsende nyhedsbrev om den kommende måneds aktiviteter.

Er du interesseret i at modtage nyhedsbrevet, skal du tilmelde dig herunder med din e-mail, og du får nyhedsbrevet i din mail-boks. 
Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet. 

 

Benediktehjemmet, Benediktevej 30,
3480 Fredensborg
Telefon 72 56 20 20 omstiller til alle lokalnr.

Centerleder Peter Schultz  72 56 24 78

Hjemmeplejen  72 56 24 88 / 72 56 24 89 (kl. 11.30-12.00)

Cafeen 72 56 24 81

Daghjemmet 72 56 24 82

Terapeuterne 72 56 24 84
 

 

Du kan læse om aktiviteter på vores info-skærm i forhallen og i vores husavis 'Benediktebladet'. 

Du er velkommen til at hente en udgave af husavisen fra vores bladstander i forhallen på Benediktehjemmet. 

Udbuddet af aktiviteter planlægges måned for måned, dels som aktiviteter kun for beboere, dels som samarbejde med daghjemmet, hvor alle, både beboere og daghjemsbrugere, deltager. 

Aktiviteterne er mange og varierede. Ud af huset aktiviteter kan være små spadsereture i omegnen, en tur til Brugsen for at handle eller en tur til is-hytten ved Fredensborg Slot. 

Indendørs aktiviteter kan være alt fra luciaoptog fra lokale skoler, fællessang med Lindehusets kor, gudstjeneste, gymnastik eller oplæsning, samværsgrupper med sang og musik, bal med dans og sang, til de større arrangementer med deltagelse af kendte entertainere. Vi har faste, traditionelle arrangementer, nytårskur og fastelavn, påske- og julefrokost og sommerfest.

Mange i Aktiviteten

I Benediktehjemmets café kan du købe dagens frokostret til kr. 25,-, som kan være alt fra æggekage til biksemad eller måske tærte.

Dagens ret skal bestilles senest kl. 8.30 samme dag af hensyn til planlægning. Maden er hjemmelavet, og du har mulighed for at spise sammen med andre i hyggeligt selskab.

Maden kan enten nydes i caféen eller i vores gårdhave, når vejret tillader det. Maden kan også købes med hjem. 

NB! Der kan kun betales via MobilePay!
 
Caféen er åben alle hverdage fra kl. 11.30 til kl. 13.00.

 

 

Alle måltider anrettes i bo-enhederne.

Den varme mad leveres fra Fredensborg Ældremad og produceres på Lystholm Plejecenters centralkøkken.

Du har sammen med de andre beboere i enheden medindflydelse på kostplan og spisetider. Har du lyst, kan du også deltage i anretning af maden og borddækning. 

Drikkevarer med undtagelse af vin og kapselvarer er indeholdt i den pris, du betaler for maden. 

Dine pårørende og evt. besøgende kan deltage i måltiderne. Tilmelding hos personalet skal blot ske senest 3 dage før kl. 12. Prisliste fås hos personalet.

 

Boligen består af et kombineret køkken/gangafsnit, hvor det er muligt for pårørende at lave kaffe og kolde anretninger, om ønsket. Herudover består boligen af en stor stue og et badeværelse. Alle boliger i stueetagen har en lille have med udgang fra stuen, og boligerne på 1. sal har alle altan. 

Prisen for en plejebolig (inkl. fællesareal) på Benediktehjemmet er mellem 8.329 – 8.685 kr. Dette beløb inkluderer vand, varme og el. 

Prisen for en plejebolig (inkl. fællesareal) på Asmundshøj er mellem 6.470 – 6.508 kr.

Plejebolig udsnit

Daghjemmet på Benediktehjemmet er kun for visiterede pensionister .

Daghjemmet er et dagtilbud til hjemmeboende borgere, der har behov for socialt samvær og aktiviteter. 

I daghjemmet er der ansat social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter. I fællesskab med plejen står afsnittet for diverse aktiviteter, så som quiz, avisoplæsning, banko, fællessang, fremvisning af film, gudstjeneste, ture og andre arrangementer. 

Skal du i kontakt med Daghjemmet, kan du ringe mellem kl. 08.30-15.00 på tlf. 72 56 24 82. 

Kørsel til og fra daghjem 
Har du ikke selv mulighed for at arrangere transport til daghjem, kan du blive afhentet af plejecenterets bus. 

Situation fra daghjemmet

Asmundshøj er vores bo-enhed, også med 8 boliger placeret rundt om fællesområdet. Asmundshøj ligger ca. 3 minutters gang fra Benediktehjemmet.

Asmundshøj

På Asmundshøj regerer hunden Anton 
Anton