Tour de Fredensborgs nytårsløb i Fredensborg tirsdag den 31. december kl. 10 på p-pladsen foran Fredensborg Slot, Slotsgade 1, 3480 Fredensborg. 

Se ruten her

  • Hele familien er velkommen til en frisk og hyggelig start på årets måske festligste dag, så mød gerne op med en nytårshat eller anden festlig påklædning.
  • I kan vælge om I vil gå eller løbe ruten på 5 km.
  • Er du hurtig, kan du løbe 5 km-ruten to gange.
kl 10 byder borgmester Thomas Lykke Pedersen, formanden for Fritids- og Idrætsudvalget Bo Hilsted og Fredensborg Atletik Klub, velkommen til nytårsløb i Fredensborg Slotshave.
 
Bag Tour de Fredensborg i Fredensborg står Fredensborg Atletik Klub. Der er som altid medaljer, vand og frugt til alle deltagere, og i anledning af nytår er der også et glas bobler og et stykke kransekage, når du kommer i mål. Det er gratis at deltage og du møder bare op.

 

Tour de Fredensborg kommer til Humlebæk lørdag den 26. oktober kl 11, hvor ruten går gennem smuk natur og idylliske bymiljøer.

Se ruteforløbet på kortet.

Hele familien er velkommen til en hyggelig fælles aktivitet og måske også en lille smule sved på panden. I kan nemlig vælge om I vil gå eller løbe ruten på 5,5 km. Er du frisk på en længere tur, kan du løbe 5 km-ruten to gange og tilbagelægge ca. 11 km.

Bag Tour de Fredensborg i Humlebæk står foreningerne Bjerre Strand Badelaug, Humlebæk Fitness Forening, Humlebæk Tennis Klub og KulturStationen. Der er som altid medaljer, vand og frugt til alle deltagere. Det er gratis at deltage og du møder bare op.
 
Start og mål

Lørdag den 26. oktober  kl. 11 ved  KulturStationen, Humlebæk Center 44, Humlebæk.

Lørdag den 17. august bød borgmester Thomas Lykke Pedersen og Nivå Trim velkommen til motionsløb i Nivås smukke natur.
 

Løb og slik
Ruten gik  gennem de nyanlagte stier i lergravsområdet, med mulighed for en afstikker til Nivås højeste punkt. På toppen kan du nyde den fantastiske udsigt og et lille stykke slik.

Der var medaljer, saft og frugt til alle deltagere.
 

Lørdag den 11. maj løb vi sammen i Kokkedal.

 

Kokkedalløb

Tag familien under armen og lær din kommune at kende ved at deltage i motionsløbene Tour de Fredensborg.

På tværs af kommunens fire byer er idrætsforeninger gået sammen om at arrangere fire årlige motionsløb for hele familien.
De fire løb og samarbejdet er samlet under paraplyen Tour de Fredensborg og får støtte fra Fredensborg Kommune.

Ruterne er på 5 og 10 km, og du bestemmer selv, om du vil gå eller løbe distancen.

 

Tour de Fredensborg er en del af Bevæg dig for livet-konceptet. 

Se også www.bevaegdigforlivet.dk

Herunder kan du se en lille film om det første løb i Tour de Fredensborg.

Tour de Fredensborg logo

Disse foreninger står bag Tour de Fredensborg: