Vil du med på gratis filmcamp for unge i uge 43?

I samarbejde med den Oscar-vindende filminstruktør Martin Strange-Hansen afholder UngFredensborg Filmcamp i uge 43 med deltagelse af unge fra Fredensborg Kommune og venskabsbyerne i Estland, Sverige, Finland, England og Tyskland.  

De udenlandske deltagere er blevet inviteret til Fredensborg for at tilbringe fire intense døgn sammen med lokale filminteresserede unge. På campen mødes I på tværs af lande, og sammen skal I producere kortfilm med udgangspunkt i FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling – jeres fokus er på verdensmålenes betydning for unge.

Tilmeld dig campen og få mulighed for at prøve kræfter med alle aspekter af professionel filmproduktion; fra ideudvikling og manuskriptopbygning, til optagelse, klipning og post-produktion. I løbet af campen er der planlagt to ture til København, hvor I bl.a. skal arbejde på jeres film hos Filmbyen.

Filmcampen afsluttes med en åben premierevisning af kortfilmene søndag d. 27 oktober kl. 13-14.30, hvor I bl.a. vil få afsluttende feedback fra et panel af professionelle filmfolk.

Campen er for dig, der bor i Fredensborg Kommune og er mellem 14-16 år gammel. Du behøver ikke have erfaring med filmproduktion.
Det er gratis at deltage, og du får betalt mad og transport.

 

 

 

Tilmeld dig her og inden den 6. september