Fra den 21. oktober 2019 er Aula den samlede indgang til al kommunikation mellem skole, SFO, dagtilbud og hjemmet.

Aula er en simpel og brugervenlig løsning, der samler al kommunikation ét sted. Skolerne får et let redskab, hvor de nemt kan planlægge klassens begivenheder og kommunikere med hjemmet, og for forældre bliver det let og overskueligt at tage del i børnenes hverdag og trivsel.

I første omgang bliver Aula taget i brug på landets folkeskoler, og fra 2020 kommer daginstitutionerne også med.

Herunder ser du en video med en generel introduktion til Aula.

Fra den 21. oktober 2019 finder du Aula på adressen aula.dk.

Aula fungerer i browsere som Chrome, Firefox og Edge, men kører ikke i Internet Explorer.

Du kan også hente App’en, ”Aula for forældre og elever” eller ”Aula for medarbejdere” til din smartphone eller tablet, og den findes både til Android og iOS.  Det er den blå app til forældre, som du skal hente.

Når du logger ind i Aula skal du bruge et særligt login – et såkaldt UNI-login. Har du endnu ikke fået oprettet et UNI-login, kan du gøre det på siden login.emu.dk, hvor du skal klikke på ’Glemt brugernavn eller adgangskode’. Du skal bruge dit Nem-ID til at identificere dig, når du opretter et UNI-login.

Hvis du vil vide mere om Aulas funktionalitet, kan du få hjælp og vejledning på aulainfo.dk, hvor der ligger en hel række guides målrettet forældre både på dansk og andre sprog, bl.a. engelsk, arabisk, somali, tyrkisk og urdu.

Der findes også nogle smarte video-guides, der leder dig igennem login, brug af opslag og grupper, kalender mv.  Dem kan du også finde på aulainfo.dk.
Her er et link direkte til Hjælp til Aula https://aulainfo.dk/guide-til-foraeldre-og-elever/uddannelsesmateriale.

Får du brug for hjælp, kan du kontakte dit barns skoles kontor eller Den Digitale Hotline på tlf. 70 20 00 00. Mandag-torsdag: 8-20, Fredag: 8-16, Søndag: 16-20

• Der er stillet skrappe krav til udviklingen af Aula for at sikre, at data opbevares og behandles sikkert. Brugernes data bliver ikke udnyttet kommercielt, og der deles ikke data med tredjeparter.
  • Aula følger GDPR-lovgivningen. Det betyder, at brugere kan se, hvilke data de har givet til Aula og kræve, at data bliver slettet.
  • Brugere af alle typer har været inddraget i udviklingen af Aula. Det vil de fortsat blive, når Aula i fremtiden skal udvides eller ændres.
  • Adgangen til Aula sker gennem et personligt login fx UNI-login. De dele af Aula, der indeholder personfølsomme oplysninger, skal dog tilgås via NemID.
  • Aula kan findes på www.aula.dk eller via en app. Appen findes både til Android og iOS.
  • Aula bliver taget i brug i alle landets folkeskoler og SFO’er efter efterårsferien 2019. I 2020 bliver Aula også udrullet i dagtilbud i 95 af landets kommuner - heriblandt Fredensborg Kommune.

Vi håber, at alle forældre i Fredensborg Kommune vil bakke op om det gode skole-hjem-samarbejde gennem god og konstruktiv kommunikation i Aula.

For at styrke kommunikationen har vi udarbejdet et fælles ”Kodeks for god kommunikation”.