Fredensborg Kommune tilbyder boligejere at få en gratis BedreBolig-Screening. Screeningen resulterer i en detaljeret plan over forbedringer, boligejeren kan udføre for at skabe et bedre indeklima og en lavere energiregning.
Det betyder, at en del af kommunens boligejere vil investere i at renovere deres bolig. Landsdækkende analyser viser, at der i gennemsnit investeres ca. 130.000 kr. pr. bolig. Læs mere under Sådan kan du spare energi i din bolig

Vi vil gerne være med til at støtte vores lokale håndværkere, så de i videst muligt omfang får glæde af de lokale boligejeres investeringer.

Derfor har vi etableret et netværk, hvor rådgivere, håndværkere og andre relevante partnere mødes og inspirerer hinanden til at styrke fokus på energi og energiforbedringer.

Netværket mødes 2-3 gange om året. Har du lyst til at være med, eller vil du gerne vide mere, er du velkommen til at kontakte os på klima@fredensborg.dk.