Skriv dit navn og telefon i nedenstående modul, så vil du blive ringet op af en uvildig energirådgiver fra Husets Energi hurtigst muligt.

Energirådgiveren vil sammen med dig finde frem til dit behov for energibesparelser, og aftale nærmere om et tidspunkt for gennemgang af din bolig.

Du kan også selv kontakte en energirådgiver fra Husets Energi:

Telefon nr.: 99 92 92 92
Mail: info@husetsenergi.dk

Mandag - torsdag: 08 - 16:00
Fredag: 08 - 14:30

Energiberegneren er en hjemmeside, som giver dig et overblik over dit spare potentiale ud fra dit nuværende forbrug. Du bliver ført gennem 8 simple trin, hvor du udfylder det, du kan. Til sidst giver beregneren dig et overblik over, hvordan du får en mindre energiregning. Beregneren er den del af Husets Energi og hvis der er potentiale for at du kan spare energi, så vil du automatisk blive ringet op efterfølgende.

Alle borgere i Fredensborg Kommune kan bestille et gratis energitjek gennem en af de fire Bedre Bolig rådgivere.

En BedreBolig-plan er en rapport lavet ud fra jeres nuværende energiforbrug, jeres ønsker og det potentiale netop jeres hus har for at blive energioptimeret.
I kan se et eksempel på en BedreBolig-Plan her
 

Det vil ALTID være en fordel for dig som boligejer at få et energitjek, hvad enten du har et energimærke A, F, eller hvis du ikke har et energimærke. BedreBolig-rådgiveren giver dig ikke kun et overblik over besparelsespotentialet, men kan også fortælle dig, hvordan du håndtere dit hus korrekt, og får skabt et bedre indeklima i jeres nuværende situation.