OBS! Puljen for gratis energitjek for 2017 er udløbet. Hvis du indtaster navn og telefonnummer nedenfor vil du komme på venteliste og blive ringet op i 2018.

 

Er du i tvivl om hvilke tilskud du kan få og hvordan du søger dem? Ved du ikke om du skal vælge varmepumpe eller solceller? Eller har du spørgsmål til, hvilke vinduer der er bedst isoleret?
Så ring til Energitelefonen på 46 98 64 24 og snak med en professionel energirådgiver.

Energitelefonen har åbent mandag til torsdag fra kl. 10-14. Hvis du ringer uden for åbningstiden, har du mulighed for at lægge dit navn og nummer, så du kan blive ringet op.
 

Få et gratis energitjek

Skriv dit navn og telefon i nedenstående modul, så vil du blive ringet op af en uvildig energirådgiver fra Husets Energi hurtigst muligt.

Energirådgiveren vil sammen med dig finde frem til dit behov for energibesparelser, og aftale nærmere om et tidspunkt for gennemgang af din bolig.

Du kan også selv kontakte en energirådgiver fra Husets Energi:

Telefon nr.: 99 92 92 92
Mail: info@husetsenergi.dk

Mandag - torsdag: 08 - 16:00
Fredag: 08 - 14:30

Når du ringer til Energitelefonen vil du komme i kontakt med professionelle energirådgivere hos Energitjenesten

Alle der bor i Fredensborg Kommune kan ringe gratis til Energitelefonen.

Ja, hvis du ringer uden for åbningstiden kan du lægge dit navn og nummer, så vil du blive ringet op på et senere tidspunkt. Du kan også skrive en mail til Max Bagger fra Energitjenesten. Så vil en energirådgiver kontakte dig efterfølgende.