Ansøg om nyt pas på borger.dk og bestil tid i Borgerservice i Fredensborg Kommune på fredensborg.dk.

Den der skal have passet, skal møde op i Borgerservice til verificering og underskrift af nyt pas. Du vil skulle have taget fingeraftryk samt underskrive ansøgning om nyt pas.

Medbring
Husk at medbringe gyldig legitimation i form af gammelt pas. Hvis ikke du har et sådant, skal anden billedlegitimation samt original dåbs-, navne- eller personattest og sundhedskort medbringes. Medbring et pasfoto, der lever op til politiets krav, eller få det taget hos kommunen, hvis der er tale om en person over 5 år.
PRIS: Priser for pas varierer alt efter alder: 0-11 år: 115 kr., 12-17 år: 142 kr., 18-62 år: 627 kr. og fra 65 år: 377 kr.

Passet er færdigt 11-15 hverdage efter du har været til møde i Borgerservice.

Du kan enten vælge at få det leveret med Post Nord eller bestille en ny tid i Borgerservice til afhentning af det nye pas.