Vaccination mod COVID-19

Region Hovedstaden lægger løbende nye vaccinationstider på www.vacciner.dk i takt med, at der ankommer vacciner til Danmark.
Regionen beklager ulejligheden, hvis du oplever, at der ikke er en ledig tid, når du logger ind.

Har du generelle spørgsmål om vaccination mod COVID-19, kan du ringe til coronahotline på (+45) 70 20 02 33 - tast 1.

Har du behov for hjælp til at bruge www.vacciner.dk, kan du kontakte supporten på Sundhed.dk, pr. telefon 44 22 07 27. eller pr. e-mail: vaccinersupport@sundhed.dk

Transport med personlig assistance

Har du brug for transport med personlig assistance, må du ikke selv booke tid til vaccine, men skal kontakte Ældre og Omsorg på telefon 20 52 53 24.

Det er gratis og det er frivilligt, om du vil tage imod tilbuddet.
Læs mere herunder om, hvordan du skal tilmelde dig og eventuelt blive transporteret.

Har du ikke NemID og skal booke eller ændre tid til vaccination?

Ring til Region Hovedstadens corona-hotline på tlf. 38 66 00 00

Telefonnummeret kan også bruges af borgere med NemID, der har svært ved selv at booke eller ændre tider på www.vacciner.dk.

BEMÆRK: Corona-hotline kan ikke hjælpe, hvis der ikke er ledige tider på vacciner.dk.

Åbningstider:

• Hverdage 08-17
  • Weekend og helligdage 08-16

Der er oftest kortest ventetid på telefonen om eftermiddagen

.