Herunder finder du forskellige muligheder for hjælp til dig som voksen og til jer som forældre.

Familier med børn og unge, som har behov for særlig støtte og familier med børn og unge med betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller indgribende kronisk eller langvarig lidelse, kan få særlig hjælp.

Læs mere under Handicap

Familie og ungekontakten (FAUK)  er et anonymt rådgivningstilbud til unge og forældre til børn under 18 år – bosiddende i Fredensborg Kommune.

Rådgivningen ydes af psykologer med stor erfaring på familie-, unge- og børneområdet.

Telefonrådgivning og tidsbestilling
  Mandage kl. 15.00 – 17.00 på 40 18 10 23

Hvis du eller din pårørende har et ønske om at ændre rusmiddel vaner, så har du/I måske taget det første vigtige skridt i denne proces. Det vi kan tilbyde er, at du, som rusmiddel-bruger og som pårørende, kan få anonym råd og vejledning.

Læs mere under misbrugsrådgivning

Har dit barn problemer med angst og bekymring ?  
Cool Kids - et gruppeforløb for børn mellem 7 og 12 år – og deres forældre.

Mere end hvert 10. barn har så store problemer med angst og bekymring, at det er pinefuldt for barnet og griber forstyrrende ind i barnets og familiens dagligdag.
Problemerne viser sig fx ved at barnet stiller mange spørgsmål og ustandselig skal beroliges, i form af lavt selvværd og præstationsangst, ved tvangspræget adfærd eller ved at barnet har svært ved at klare nye situationer, blive afleveret i skolen, være alene hjemme, sove i egen seng eller overnatte ude.

Hos mange børn kommer problemerne også til udtryk i form af fysiske symptomer; svimmelhed, hovedpine, ondt i maven eller i form af tristhed, adfærdsproblemer og store humørsvingninger.