Hold Danmark Rent

Ren Natur er ejet af non-profit organisationen ’Hold Danmark Rent’, som arbejder for at minimere mængden af affald, der er smidt i naturen.
Hold Danmark Rent oplever, at der er mange foreninger og familier, der gerne vil være med til at holde vores natur ren. Den stigende efterspørgsel er resulteret i, at Hold Danmark Rent iværksatte projektet ’Ren Natur’.

På billedet ses Nive Aas Lystfiskerforeningen, som trodsede vind og vejr og samlede affald ved Usserød Å i maj 2019.

Ren Natur fungerer som et frivilligheds- og sponsorkoncept, hvor foreninger kan samle henkastet affald i naturen og betales med penge fra projektets sponsorer for deres indsats.

Selvorganiserede grupper har også mulighed for at samle henkastet affald, men vil ikke modtage betaling.

Fredensborg Kommune er en af den 30 kommuner som Ren Natur samarbejder. Projektets sponsorer er bl.a. Dansk Retursystem, SPAR og McDonald’s.

Læs mere om Ren Natur her

Ren Natur stiller indsamlingsudstyr til rådighed og planlægger indsamlingsruterne i Fredensborg Kommune. Herefter har foreningerne, familier, grupper osv. mulighed for at tilmelde sig den ønskede rute.

Hvis du ønsker at tilmelde dig ordningen, så benyt link her på siden. Ren Naturs hjemmeside indeholder en udførelig gennemgang af hvordan du tilmelder dig, din familie, sportsforening osv.