• A-Å
  • Læs op
  • Sprog:
Åbningstider Det koster det Sundhedspleje Pasning af børn Byggesagsarkivet Børnecheck og tilskud Byggeri og byggetilladelser Pension Åbningstider genbrugspladsen Boligstøtte Lån til betaling af ejendomsskat
Virk.dk Udbud - se hvad der er i udbud EAN-numre til kommunen
Til foreninger Biblioteket Cykelture Fredtoften Motion Genbrugspladsen
Byrådet Dagsorden og referat Mød et udvalg Kommunen i udvikling Politikker Budget
Borger

Mit Børnehus

Slut med krøllede sedler i tasken! Sådan fortæller vi om "Mit Børnehus"

’Mit Børnehus’ er stedet, hvor forældre kan få en række informationer om dagligdagen på institutioner og om barnets stue – fx kalender/aktiviteter, billeder fra hverdagen i institutionen, arrangementer osv.

Nu kan du modtage en sms med besked om at dit barn er tjekket ind/ud af fritidshjem og fritidsklub. Så I hurtigere kan finde jeres børn, når I kommer for at hente dem.

Gå ind på Mit Børnehus: Under fanebladet afhentning vil du kunne tilmelde dig til den nye sms tjeneste.
En dag i institution, fritidshjem eller klub byder på masser af aktiviteter og spændende oplevelser for børnene. I Mit Børnehus kan forældre få nyheder og historier fra børnehusene, se billeder fra aktiviteter eller følge det pædagogiske arbejde hjemmefra via pc, tablet eller sågar på mobilen.

Mit Børnehus er en digital kommunikationsplatform som på samme måde som
Forældreintra i skolerne fungerer som kommunikationskanal mellem forældre og institution.

Mit Børnehus er allerede nu åbent i en række pilotinstitutioner i kommunen. På Institutionernes hjemmesider kan du se om dit barns institution er pilotinstitution.

Mit Børnehus er stedet hvor forældre kan få en række informationer om dagligdagen i institutionen og om barnets stue – fx kalender/aktiviteter, billeder og dagbøger fra hverdagen, arrangementer osv.

Det er også stedet, hvor du kan give en række nødvendige oplysninger til institutionen om dit barn, om familien, om hvad dit barn må/ikke må, om barnets aktiviteter, hvem der må hente osv. I dagligdagen er Mit Børnehus stedet hvor du kan sygemelde, melde ferie, tilmelde dit barn eller familien til aktiviteter og arrangementer i institutionen.

Er du som forældre logget på Mit Børnehus vil du desuden have direkte adgang til ForældreIntra for skolesøgende børn.

Få en e-mail eller SMS, når der er nyt i institutionen
Du kan få daglig advisering om nyheder, f.eks. nye billeder eller dagbog, på e-mail. Du tilmelder dig denne Nem besked - Advisering til institutioner i Mit Børnehus på fanen med dit eget navn. Kryds det af som du gerne vil adviseres om, indtast din e-mail adresse og tryk på opdatér. Hvis du også gerne vil have besked på SMS, skal du indtaste dit mobilnummer i boksen NemBesked, som du ligeledes finder på Overbliksfanen.

Hvordan får du adgang til Mit Børnehus?
På enhver desktop kan du komme ind på Mit Børnehus fra institutionens hjemmeside eller direkte fra http://Mitboernehus.fredensborg.dk

Du skal bruge Nem-ID for at komme ind i systemet. Hvis du ikke har et NemID, kan du bestille det på www.nemid.nu

Mobilindgang
Du kan finde link til at logge på Mit Børnehus med mobilindgang på tilbuddets hjemmeside eller via http://fredensborg.mobilboern.dk

Her logger du på med et brugernavn og adgangskode, som du forinden har oprettet i Mit Børnehus.


Gør det selv
StrakssvarBorger
Kontakt - Mit Børnehus
Portalen Mit Børnehus, en kommunikationsplatform for forældre med børn i dagtilbud.

Se vejledninger herunder til Mit Børnehus. Har du spørgsmål eller kommentarer til Mit Børnehus, skriv til os på mitboernehus@fredensborg.dk
Print